Naast dat je lekker kunt lunchen en dineren, is Eetcafé Goesting een heus biercafé met een uitgebreid assortiment. De lekkerste bieren van de tap en op fles zijn verkrijgbaar bij de bediening en aan de bar. Heb je zin in een lekkere pilsener of een stevig blond trappisten biertje? Dan sta je bij Eetcafé Goesting aan de juiste toog! Speciaalbier is ongekend populair en is tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en smaken. Waar vroeger voornamelijk pils werd gedronken is het nu gebruikelijk om rustig te gaan zitten voor een goed speciaalbiertje. Speciaalbier kan lekker in de zon op het terras gedronken worden maar is ook prima te combineren met de lekkerste gerechten.

Maak kennis met nieuwe speciaalbieren

Bier drinken is natuurlijk erg lekker, maar nieuw bier ontdekken is nog leuker! Het assortiment van Eetcafé Goesting wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste en lekkerste speciaalbieren. Naast bieren van de bekende brouwers biedt Eetcafé Goesting ook een breed assortiment van lokale bieren aan. Zo kun je op een lekkere manier kennis maken met smaakvolle streekproducten. Ben je op zoek
naar een lekker biertje maar kun je zelf geen keuze maken? Dan biedt de bediening graag een luisterend oor om jou te kunnen laten genieten van allerlei smaakvolle speciaalbieren! Onze nieuwste speciaalbiertjes komen voorbij in onze periodieke bierproeverij. Vraag ons personeel naar de volgende proeverij!

Bieren bij Eetcafe Goesting

Bij speciaalbier hoort lekker eten

Bij Eetcafé Goesting zijn wij er van bewust dat goed speciaalbier hand in hand kan gaan met lekker eten. De bediening helpt jou graag om een passend speciaalbier te zoeken bij het door jouw gekozen menu. Er is niets lekkers dan bij een gezellige borrel ook een hapje te eten. Ook hier kun je advies voor krijgen. Niet elk speciaalbier is geschikt om te nuttigen bij een schaal bitterballen. Wij helpen je graag de lekkerste bieren ontdekken en schenken met plezier een goed glas speciaalbier!