Een lekkere soep, een uitgebreide lunch of lekker een broodje tussendoor. Het water loopt je waarschijnlijk al in de mond. Bij Eetcafé Goesting kun je dagelijks in de middag terecht om uitgebreid of snel en simpel te lunchen. Denk bijvoorbeeld aan een zakenlunch of een romantisch afspraakje. Maar ook gewoon voor de gezelligheid ziet het personeel van Eetcafé Goesting je graag verschijnen
tegen lunchtijd. Bij een goede lunch hoort natuurlijk ook een lekker drankje. De bediening voorziet je graag van advies in de beste keuze bij jouw gerecht. Zo kun je genieten van een ultieme smaaksensatie!

Uitgebreide keuze met het lunchmenu

De lunchkaart van Eetcafé Goesting biedt een uitgebreide keuze aan lunches. Van een lekkere en simpele tomaten- of groentesoep tot een twaalf uurtje met alles er op en eraan. Een ei hoort er natuurlijk bij, dus vindt je op de lunchkaart ook uitsmijters en verschillende omeletten. Belegde en ook warme broodjes zijn niet weg te denken bij een goede lunch. Eetcafé Goesting biedt daarom een
uitgebreid assortiment van broodjes aan. Natuurlijk mag de plateservice niet ontbreken en is het ook mogelijk om twee heerlijke ambachtelijke kroketten met brood te bestellen. Er is keuze genoeg dus ook voor jou zit er vast ook een lekkere lunch tussen!

Speciale wensen voor de lunch

De gerechten op de lunchkaart zijn niet altijd toereikend. Eetcafé Goesting houdt graag rekening met de wensen van alle klanten en hoort dan ook graag als er iets anders geregeld moet worden. Zo is er voor vegetariërs en voor kinderen ook genoeg keuze voor een lekkere lunch. Ben je allergisch voor bepaalde ingrediënten of volg je een dieet waar de koks rekening mee moeten houden? Dat is geen probleem! Je kunt dit gerust aangeven bij de bediening zodat de koks rekening kunnen houden met jouw wensen. Het is ook mogelijk om van te voren contact met ons op te nemen, wij helpen je graag!

Lunch bij Eetcafe Goesting