Zodra de avond begint heeft iedereen wel zin in een lekkere maaltijd. Maar niet iedereen heeft zin om elke avond te koken! Eetcafé Goesting biedt je de mogelijkheid om lekker te genieten van een uitgebreid diner met meerdere gangen of voor een mooie prijs te kunnen smullen van een daghap. Dineren bij Eetcafé Goesting is een feestje en wordt door de bediening en koks van het voorgerecht tot het nagerecht in de puntjes voor jou geregeld. Heb je zin in vlees, vis of eet je liever vegetarisch? Dat is allemaal te vinden op de menukaart van Eetcafé Goesting.

Heerlijke producten voor een heerlijk diner

De koks van Eetcafé Goesting bieden jou graag de beste kwaliteit als het om eten gaat. Daarom kopen zij alleen de beste ingrediënten en producten in om voor jou een echte smaaksensatie te regelen. Verse producten zijn niet weg te denken uit de keuken en zelfs de sauzen worden door de koks zelf bereidt. Naast verse producten biedt de menukaart ook seizoensgerechten aan, zoals bijvoorbeeld asperges, mosselen of lekkere verse aardbeien bij het dessert. Dineren wordt een feestje bij Eetcafé Goesting voor iedereen die wil genieten van de lekkerste smaken.

Zalmschotel - Diner bij Eetcafe Goesting
      Zalmschotel – Diner bij Eetcafe Goesting

Dineren voor groepen

Organiseer je een feestje of ben je op zoek naar een geschikte locatie om te kunnen dineren met een hele groep? Eetcafé Goesting biedt ook diner aan voor grotere gezelschappen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je en kunnen aan de hand van de wensen een perfect diner verzorgen, een combinatie met een bierproeverij behoort tot de mogelijkheden. Voor grotere groepen kan er een vast menu worden opgesteld met een beperktere keuze ten opzichte van de gebruikelijke menukaart. Op deze manier kunnen de koks alle gasten zo prettig mogelijk voorzien van een lekkere maaltijd. Vraag gerust bij de bediening naar de mogelijkheden om te dineren met je groep.