Speciaalbier proeven bij Eetcafe Goesting

Je wilt een leuke activiteit doen met vrienden of bent zeer nieuwsgierig naar alles wat met bier te maken heeft. Eetcafé Goesting biedt speciale bierproeverijen aan. De bierproeverijen worden regelmatig georganiseerd en zijn toegankelijk voor iedereen die graag kennis wil maken met lekkere smaken. Om genoeg deelnemers voor de bierproeverijen te hebben is het wel nodig om je van tevoren aan te melden. Aanmelden voor een bierproeverij kan bij de bediening, aan de bar of via de website van Eetcafé Goesting.

Een goed verhaal met nieuwe smaken

Nieuwe smaken ontdekken is natuurlijk erg leuk, maar als daar ook nog een goed verhaal bij wordt verteld dan is het helemaal compleet! Bij de bierproeverijen wordt uitleg gegeven over de verschillende soorten bieren, het brouwproces en de manieren waarop de speciaalbieren het best geserveerd kunnen worden. Natuurlijk blijft het niet alleen bij een goed verhaal maar bestaat de bierproeverij voor een groot gedeelte ook uit echt proeven! Zo kunnen jij en je vrienden op een leuke en gezellige manier kennis maken met de lekkere smaken van speciaalbier. De bierproeverijen worden verzorgt door een echte bierkenner met verstand van zaken. De geschiedenis van verschillende biersoorten of brouwerijen en de verschillende ingrediënten van deze heerlijke dorstlesser zullen allemaal tijdens de proeverij behandeld worden.

De bierproeverij smaakt naar meer

Dat is altijd goed om te horen! Elke bierproeverij is anders zo kun je ook elke keer weer iets nieuws leren en andere bieren proeven. Heb je, je hart verloren aan een speciaalbier en wil je deze graag vaker drinken? Alle bieren die bij de bierproeverijen worden besproken en geproefd zijn ook altijd op de tap of op fles te verkrijgen in Eetcafé Goesting. Staat jouw favoriete biertje niet op de bierkaart en wil je deze graag bestellen? Vraag dan gerust bij de bediening of het bier voorradig is.